EGÉSZSÉGHÉT – KATUS ATTILA

2015. 06. 01-jén iskolánkba látogatott Katus Attila világbajnok aerobik edző, akit már hetekkel előtte nagy izgalommal vártunk. Sokan feltettük magunkban a kérdést: vajon hogy nézhet ki egy igazi világbajnok?

A kérdésre nagyon kellemes válasz kaptunk: egy nagyon szimpatikus, hétköznapi ember, aki  sikereinek és hírnevének ellenére e földön jár, barátságos, közvetlen, nagyon érti és szereti azt, amit csinál.

Kb. egy tanórányi időtartam alatt zenés aerobic edzést tartott kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Alaposan átmozgatta a résztvevők minden izmát, izületét. Alapos terhelést nyújtott ezzel mindenkinek. Jó hangulatú, kellően fárasztó gyakorlatai, stílusának és módszereinek köszönhetően mégis kellemesnek tűntek.

Pihentetésként egy mentálhigiénés előadás keretében a sport, a mozgás fontosságáról, egészségvédő szerepéről tartott a gyerekek nyelvén érdekes előadást.

A világbajnokkal eltöltött kb. másfél óra felejthetetlen élményt nyújtott az iskola tanulóinak és dolgozóinak egyaránt. Készségesen állt mindenki rendelkezésére, akár fotóról, akár autogramról volt szó. Különösen lányaink engedték el nehéz szívvel.

Androsics Eszter – „Élvezetes volt a torna, és közben még vicces történeteket is hallottunk. Azért is élveztem, mert egy híres ember tartotta. Jó volt vele fényképezkedni.”

Szita Kitti – „Kedves volt, viccelődött velünk, fényképezkedtünk és autogramokat kaptunk. Attól is jó volt az aerobic, hogy híres ember tartotta. Mindenkit megdolgoztatott. Érdekes volt az egészségről, a sportról való előadása. ”

Bognár Anasztázia – Nagyon tanulságos volt az előadás, amit tartott. Nagyon jó példakép azok számára, akik szeretnek sportolni, és helyesen élni.”

Ambrus Zoé  – „ Bárcsak minden reggel így kezdődne! Én is ilyen jó sportoló szeretnék lenni, mint Attila!”

Nagy Lilla  – „Jó volt találkozni vele. Rámutatott a sportolás fontosságára.”

Bogdán Brigitta  – „ Nagyon tetszett, ahogy az edzést tartotta.”

Orsós Jázmin – „Sok érdekes gyakorlatot mutatott, amit eddig nem tudtunk, pl. az álló spárga.”

Bogdán Katalin – „Örültem, hogy találkozhattam Attilával, hiszen híres, tehetséges sportoló. Érdekes dolgokat mesélt magáról. Felhívta a figyelmünket arra, hogy milyen fontos az egészséges életmód. Remélem, lesz még ilyen alkalom, hogy találkozhatom vele.”

KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS01 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS02 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS03 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS04 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS05 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS06 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS07 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS08 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS09 KÉTHELY-EGÉSZSÉGHÉT-KATUS10