EGÉSZSÉGNAP – SZENTGYÖRGYI RÓMEO

  1. 09. 8-án iskolánk vendége volt Szentgyörgyi Rómeó többszörös fitness világbajnok.

Már előtte nap izgatottan vártuk, hiszen eddig csak tévéből ismertük.

Közös mozgástréninget tartott, amelynek célja volt a mozgás szerepének növelése, az egészséggel kapcsolatos ismeretek bővítése, felhívás az egészségesebb életvitel lehetőségére. A gyakorlatokat érthetően, érdekesen, a gyerekek számára élvezetesen mutatta be, és magyarázta el. Olyan mozgáselemeket csempészett bele, amelyek közel állnak az életkori sajátosságaikhoz. Stílusának és személyiségének köszönhetően hamar közel került a gyerekekhez, egy hullámhosszon volt velük. Tetszett az őszinte, egyenes beszéde. Okos tanácsokkal látta el a gyerekeket, olyan formában, hogy meg is értették.

Többször megdicsérte őket, ami nagyon szimpatikus volt számukra is, és a pedagógusok számára is.

Szívesen fotózkodott mindenkivel, aki megkérte, kicsikkel és nagyokkal, a felnőttekkel is.

Szívesen töltöttünk volna több időt is vele. Visszajelzéséből következően ő is pozitív élményekkel távozott iskolánkból, éppúgy, mint a haza induló gyerekek.

 

Hodorics Rebeka: „Jó volt, hogy ilyen híres emberrel találkozhattunk. Jól megmozgatott minket, érdekes dolgokat mesélt magáról.”

Soltra Arabella: „Tetszett, ahogy a gyerekeket bevonta a zenés gimnasztikába. Az is tetszett, hogy a gyakorlatokat játékosan mutatta be.”

Vizsralek Martin: „Izgalmas volt, amikor lemérte, hogy milyen sokáig tudjuk tartani a fekvőtámaszt. Szívesen tornáznánk többször úgy, hogy az egész iskola együtt van.”

Ambrus Noel: „Jók voltak a gyakorlatok, jól megmozgatott minket, és érdekes feladatokat adott.”

Schmidt Krisztina: „Vicces gyakorlatok voltak, nagyon elfáradtunk. Érdekes volt, amikor a gyerekeket felemelte. Közvetlen, és barátságos volt, érthetően mutatta be a gyakorlatokat.”

KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO1 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO2 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO3 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO4 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO5 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO6 KÉTHELY-EGÉSZSÉGNAP-SZENTGYÖRGYI RÓMEO7