ÖKOTÁBOR

A Kéthelyi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai 2015. 07. 23-27. között ökotáborozáson vettek részt a gyenesdiási Vadóctanyán, 25 fővel.

Az 1-8. osztályosok közül a legjobb tanulmányi eredményt elért, és a tanév során aktív közösségi munkát végző diákokat jutalmazta az iskola.

A tábor vezetése jól felszerelt szállással, és teljes ellátással várta a gyerekeket, változatos, jól szervezett programokkal színesítette nyaralásukat.

Az elfoglaltságok mellett (Természet Háza megtekintése interaktív tevékenységgel, állatpark állatsimogatással, házimozi, Kaláka együttes műsora a táboron belül, lézerharc csapatok között) mindennap jutott idő strandolásra is. A strand élményparkja a gyerekek rendelkezésére állt (vízi csúszda, kajak, mini golf, asztali foci, biliárd). A strandolás után kézműves foglalkozás, mézeskalács díszítés,esténként táncház és diszkó várta a gyerekeket.

Az utolsó napon, hazaindulás előtt egy kellemes hajókirándulással zártuk a tábort a keszthelyi öbölben. Útközben hazafelé még meglátogattuk a keszthelyi Balaton Múzeum állandó kiállítását is.

A csoport valamennyi tagja élményekben gazdagon, jókedvűen tért haza.

Obál Virág: „Nagyon szép volt a Balaton, a víz is jó volt. Klassz volt az állatpark, a játszótér, a lézerharc.”

Léránt Boglárka: „A lézerharc és a mézeskalács díszítés tetszett a legjobban. Jó volt a strand, és az ott lévő programok.”

Mika Anna: „Nagyon jó volt a tábor. A szállás kényelmes, az ételek jók, a programok érdekesek voltak. A Élményparkban mindent kipróbáltunk.”

Sebdenics Hermina: „A tábor jó volt, sok jó programmal. Legjobban a vízi játékok tetszettek. Köszönöm a konyhásoknak a finom ételeket. Sok emlékkel gazdagodtam.”

Dudás Eszter: „Sok klassz program volt, jól szórakoztam. A szállás tiszta és hangulatos volt. Szuper, hogy ilyen közel voltunk a Balatonhoz. Gyenesdiás egy jópofa község. A megismert emberek kedvesek és segítőkészek.”

Hosszú Kristóf: „Nagyon jó tábor volt, életem egyik legszebb élménye. Kár, hogy csak 3 egész napot lehettünk itt. Finom ételeket kaptunk, jól szórakoztunk. Kedvenc táborvezetőnk, Nóri néni, mindig igyekezett kielégíteni kívánságainkat, igényeinket. Köszönet neki, a Vadóctanya minden dolgozójának, és két kísérő tanárnőnknek, Marika néninek és Jutka néninek.”

Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0111 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0101 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0102 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0103 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0104 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0105 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0106 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0107 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0108 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0109 Ökotábor-Kéthely-Gyenesdiás0110