EGÉSZSÉGNAP: BOOTCAMP

2015.05.19-én Boot Camp bemutató volt iskolánkban. Az edzésmódszer az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzési módszereit tette a hétköznapi emberek számára elérhetővé. Célja, hogy a legrövidebb időn belül a legnagyobb eredményt érjék el a résztvevők.

Felső tagozatos tanulóink két kiváló szakember, Pálos Attila szakedző, és Nagy Dániel testnevelő tanár irányításával végezték a gyakorlatsorozatokat. Az átmozgató bemelegítés után két csoportban dolgoztak a gyerekekkel, váltásban. A gyakorlatok között szerepelt: állóképességet fejlesztő gyakorlat, páros gyakorlat, sorverseny, futások. A meleg ellenére a gyerekek lelkesen, kitartóan végezték

a fárasztó munkát, amelynek minden eleme szorosan kapcsolódott az egészséges életmód, a mozgás fontosságának hangsúlyozásához.

Tanulóink véleménye hűen alátámasztja a fent elhangzottakat:

Bogdán Ramóna – „Szerintem nagyon jó volt. Mindkét csoportban jól éreztem magam. Elfáradtam de lehetne többször is ilyen.”

Orsós Noémi – „Nekem nagyon tetszett, bár fárasztó volt, és rendesen megizzadtunk.”

Bozsó Barbara – „Nagyon tetszett, megmozgatta a gyerekeket, és a mozgás egy jó dolog. Elfáradtunk, izomlázunk is lett, de ettől eltekintve szuper volt.”

Bogdán Réka – „Nagyon tetszett. Kellemesen elfáradtam. A kemény feladat megvalósítása közben igazi csapatként működtünk együtt.”

Vörös Balázs – „Nagyon jó volt! Kemény edzés! Nagyon jók a gyakorlatok! Jól el lehet fáradni! Nagyon nagy akaraterő kell a végrehajtáshoz!”

Vimmer Áron – „Nekem nagyon tetszett. Társaimmal együtt nagyon élveztük a gyakorlatokat. Fárasztó volt, de hatásos, lett izomláz. Köszönjük, hogy ilyen programot szerveztek nekünk!

KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_1 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_2 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_3 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_4 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_5 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_6 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_7 KETHELY_EGESZSEGHET_BOOTCAMP_8